De bibliotheek is open!

De bibliotheken in Niel en Hemiksem zijn terug geopend op de normale openingsuren, met de normale uitleentermijnen en tarieven. De bibliotheek in Niel is verhuisd naar de Emile Vanderveldelaan 30.

Open

Gezien de coronamaatregelen van de federale overheid is het dragen van een mondmasker verplicht vanaf 12 jaar.

De nodige voorzorgsmaatregelen zijn genomen om alles veilig te laten verlopen:

• Beperking van het maximaal aantal toegelaten klanten.
  • Gescheiden in- en uitgang.
  • Aan de zelfuitleenbalies zijn markeringen aangebracht om de afstand te garanderen.

Gelieve rekening te houden met onderstaande veiligheidsmaatregelen:

• Kom alleen. Met uitzondering van alleenstaande ouders en mensen die begeleiding nodig hebben.
  • Aan de ingang van de bibliotheek staat desinfecterende gel. Ontsmet daarmee je handen.
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht vanaf 12 jaar.
  • Breng je eigen tas mee.
  • Beperk je bezoek tot maximum 30 minuten.
  • Respecteer een afstand van 1,5 m met andere klanten.
  • Vermijd de gangpaden waar reeds een andere klant materialen staat te kiezen.
  • Kom niet als je ziek bent.

De internet- en leeshoek blijven voorlopig gesloten:

• Personen die thuis geen internet hebben kunnen een afspraak maken met de bib.

Contactgegevens bibliotheek Hemiksem:

Contactgegevens bibliotheek Niel: