Bibliotheek Hemiksem is open!

De bibliotheek van Hemiksem is terug geopend op de normale openingsuren, met de normale uitleentermijnen en tarieven. De bibliotheek in Niel verhuist in de week van 22 juni naar de Emile Vanderveldelaan 30. Daardoor zal de bibliotheek enkele weken gesloten blijven. Boeken kunnen afgehaald worden tot ten laatste woensdag 17 juni. De exacte heropeningsdatum volgt nog.

Open

De nodige voorzorgsmaatregelen zijn genomen om alles veilig te laten verlopen:

• Beperking van het maximaal aantal toegelaten klanten.
  • Gescheiden in- en uitgang.
  • Aan de zelfuitleenbalies zijn markeringen aangebracht om de afstand te garanderen.

Gelieve rekening te houden met onderstaande veiligheidsmaatregelen:

• Kom alleen. Met uitzondering van alleenstaande ouders en mensen die begeleiding nodig hebben.
  • Aan de ingang van de bibliotheek staat desinfecterende gel. Ontsmet daarmee je handen.
  • Draag een mondmasker.
  • Breng je eigen tas mee.
  • Beperk je bezoek tot maximum 30 minuten.
  • Respecteer een afstand van 1,5 m met andere klanten.
  • Vermijd de gangpaden waar reeds een andere klant materialen staat te kiezen.
  • Kom niet als je ziek bent.

De internet- en leeshoek blijven voorlopig gesloten:

• Personen die thuis geen internet hebben kunnen een afspraak maken met de bib.

Contactgegevens bibliotheek Hemiksem:

Contactgegevens bibliotheek Niel: