Bib aan huis in coronatijden

Door de coronamaatregelen is het voor sommige mensen nog moeilijker om naar de bib te komen. Voor onze minder mobiele lezers organiseert de Bib een leverdienst aan huis.

Boekenpakket Bib

Voorwaarden
Voor alle inwoners van Hemiksem, Schelle of Niel die lid zijn van de Bib en die niet zelfstandig in de bib kunnen geraken.

Zoek bibliotheekmaterialen op via de catalogus https://ivebica.bibliotheek.be/

U mag 15 materialen ontlenen waarvan maximum 10 boeken. Kijk na of het materiaal nog niet uitgeleend is. Als uw favoriete boek, cd, dvd of tijdschrift aanwezig is, contacteert u ons.

Heeft u geen internetverbinding? Geef dan telefonisch uw favoriete auteurs door of een genre van films dat u graag bekijkt.

U kan ons contacteren via bibhemiksem@ivebica.be of bibniel@ivebica.be of bel naar 03/288.27.40 voor bib Hemiksem of 03/888.30.06 voor bib Niel.

U ontvangt telefonisch of per mail een bevestiging van de levering.
De pakketten zullen aan huis geleverd worden na afspraak en dit ten vroegste de dag na uw aanvraag.

Wij leveren contactloos. We zetten het pakket aan uw deur en bellen aan.
We wachten op een afstand van 2 meter tot het pakket binnen genomen wordt.

Neem het pakket in huis en hou rekening met volgende richtlijnen:

• Zet het pakket op een veilige plek
  • Was uw handen
  • Laat het pakket 24 u dicht
  • De dag erna kan de leespret, het luisteren en het bekijken starten.

Wij houden rekening met de algemene richtlijnen bij het maken en leveren van uw pakket.