UPDATE: vanaf 11/07 is het dragen van een mondmasker verplicht bij elk bibliotheekbezoek!

 

 

 

 

 

 

 

 

Get started right away

UitAgenda Bibliotheek

Spel of quiz

Schatten van Vlieg: bibliotheekvestiging Hemiksem

When
Van 1 juli 2020 tot 31 augustus 2020
Price
Free

Tijdens de zomer gaat heel het land weer op zoek naar de schatten van Vlieg!. En uiteraard doet de bibliotheek ook dit jaar weer mee en organiseren we een heuse Vlieg!-zoektocht. Kom tussen 1 juli en 31 augustus een kijkje nemen in de bib en ga mee op zoek. Je kan er een leuk verrassingspakket mee verdienen.

Kamp of vakantie

Zomerspaaractie 2020: win een mooie prijs

When
Van 1 juli 2020 tot 31 augustus 2020
Price
Free

Rupelbib wil kinderen aanmoedigen om te lezen in de zomervakantie. Daarom geeft de bib hen per gelezen boek stempels op een spaarkaart. Als de kaart vol is, krijgen de kinderen een kleine verrassing. De spaarkaarten zijn geldig in alle Rupelbibs. Voor de beste lezers is er een extra prijs en na de actie wordt uit alle ingeleverde kaarten nog een gelukkige geloot.

Cursus of workshop

Mediawijze (groot)ouders

When
woensdag 30 september 2020
Price
€ 2,0

Welke wegen mogen mijn kinderen online verkennen? Stel jij jezelf ook wel eens die vraag. Vaak denken we dat onze (klein)kinderen sneller nieuwe dingen oppikken en weten we niet goed wat we zelf kunnen doen. Heb jij ook dat gevoel? Of heb je vragen over zaken zoals schermtijd, sociale media, games, privacy, het mediagebruik van kinderen van 0 tot en met 18 jaar. In samenwerking met LINC. "Op ...

Latest acquisitions