Announcement

MATERIAAL RESERVEREN

Een werk dat uit de collectie van Hemiksem gereserveerd wordt dient in Hemiksem afgehaald te worden en een werk dat uit de collectie van Niel gereserveerd wordt dient in Niel afgehaald te worden, tenzij bij de reservatie uitdrukkelijk wordt gevraagd om dat op de andere locatie te mogen afhalen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Get started right away

UitAgenda Bibliotheek

Cursus of workshop

Leren programmeren voor jongeren - CoderDojo Online

When
Van 19 september 2020 tot 12 juni 2021
Price
Free

Vrijwilligers van CoderDojo brengen kinderen en jongeren van 7 tot 18 jaar de beginselen van het programmeren bij. Zo leren jongeren op een leuke manier websites, apps en games maken. Ze beginnen met Scratch. Er is geen voorkennis nodig. OPMERKING: Nu de Corona-statistieken weer volledig de verkeerde richting uitgaan, is er besloten om met Coderdojo Hemiksem terug virtueel te gaan.

Cursus of workshop

Leren werken met een Smartphone (ANDROID) - wachtlijst- geannuleerd

When
Van 30 november 2020 tot 14 december 2020
Price
€ 5,0

Je hebt een smartphone aangekocht, maar weet nog niet goed welke mogelijkheden deze heeft? Na deze praktische lessen, gegeven door de vrijwilligers van ons Rupelbib-team, heeft je toestel geen geheimen meer voor jou. Breng je smartphone mee naar de les. De cursus wordt enkel gegeven voor mensen met een toestel dat werkt met het Androidsysteem.

Cursus of workshop

GEANNULEERD Leren werken met een tablet: Rupelbibcursus voor Android - Hemiksem

When
Van 3 december 2020 tot 17 december 2020
Price
€ 5,0

Het gebruik van nieuwe digitale toestellen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom organiseert de bib een cursus, gespreid over 3 dagen, waarbij vrijwilligers van Rupelbib je helpen. Vereiste voorkennis: een beetje kennis van email en internet. Cursisten brengen zelf hun tablet (Android systeem en eventueel een handleiding) mee.

Latest acquisitions