Boek
Nederlands

Kookboek voor een heerlijk chaotisch leven

Martena Duss (auteur), Laurence Roothooft (auteur)
+1
Kookboek voor een heerlijk chaotisch leven
×
Kookboek voor een heerlijk chaotisch leven Kookboek voor een heerlijk chaotisch leven

Kookboek voor een heerlijk chaotisch leven

In Kookboek voor een heerlijk chaotisch leven verzamelen Martena Duss en Laurence Roothooft (vanachter hun respectievelijke teken- en keukentafel) recepten die passen bij de chaos van het dagelijkse leven.

Vergat je boodschappen te doen? Schuiven je vrienden onverwachts mee aan tafel of verdient je kroost een extraatje? Soms sta je te popelen om te koken, soms ook niet. Maakt ni

Onderwerp
Gerechten
Titel
Kookboek voor een heerlijk chaotisch leven
Auteur
Martena Duss Laurence Roothooft
Taal
Nederlands
Uitgever
Tielt: Lannoo, 2021
232 p. : ill.
ISBN
9789401476706 (hardback)

Besprekingen

Laurence Roothooft is een Belgische actrice en zangeres en Martena Duss is een Zwitserse make-up artist. Samen hebben ze heel veel recepten bij elkaar verzameld die handig zijn bij een druk en chaotisch leven. Laurence is verantwoordelijk voor de bereiding van de gerechten en Martena voor de tekeningen. Het kookboek staat in het teken van alles wat je snel en makkelijk kunt maken. Dik exemplaar met een onderverdeling in: als je boodschappen vergeten bent te doen, samen met vrienden, restjes, kinderen, geen zin om te koken en zoet. Ieder gerecht start met een stukje tekst met informatie over het gerecht. Soms vind je foto’s bij het gerecht, deze zijn van goede kwaliteit. Soms ook tekeningen of knutselwerkjes van vilt, die weinig toevoegen. Als je op zoek bent naar veel gerechten die eenvoudig klaar te maken zijn, kun je zeker voldoende vinden. Moderne en positieve schrijfstijl. Inclusief register.