Makkelijk lezen
Nederlands

Pas op voor de draken!. Deel 2

Geronimo Stilton (auteur), Giuseppe Facciotto (illustrator), Dorette Zwaans (vertaler)
Ik, Geronimo Stilson, ben een echte Noormuis. Ik ben alleen niet zo dapper. Toch moet ik op een missie. Naar het land van de draken. Mijn neef Kloet heeft een sapje bedacht om ons dorp te redden van de draken. Maar hier heeft hij een plant voor nodig die alleen groeit in de moestuin van de draken. En wie moet die plant gaan halen? Ik natuurlijk! Zucht… Los te lezen verhaal! Leesniveau M4.
Onderwerp
Draken
Extra onderwerp
AVI 4
Leesniveau
AVI M4, AVI 4
Titel
Pas op voor de draken!. Deel 2
Auteur
Geronimo Stilton
Illustrator
Giuseppe Facciotto
Vertaler
Dorette Zwaans
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Italiaans
Oorspr. titel
Il segreto del drago blu 2
Uitgever
Mechelen: Baeckens Books, © 2021
137 p. : ill.
ISBN
9789464291483 (hardback)

Over Geronimo Stilton

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door PieterDP

Geronimo Stilton is een kinderboekenreeks, die in Nederland wordt uitgegeven door Uitgeverij De Wakkere Muis en in België door Bakermat en Lannoo.

Serie

De boeken van Geronimo Stilton worden geschreven als autobiografische verhalen, met Geronimo Stilton als ik-figuur. De boeken worden uitgegeven onder de naam Geronimo Stilton, maar zijn gebaseerd op de ideeën van de oorspronkelijke schrijfster Elisabetta Dami. Momenteel worden de boeken echter geschreven door diverse schrijvers in een studio. De reeks wordt door diverse tekenaars geïllustreerd, waaronder Larry Keys, Lorenzo Chiavini, Silvia Bigolin en Lorenzo de Pretto. In Italië is het een van de meest populaire kinderboekenseries. De serie richt zich op kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar en verschijnt ondertussen in 35 talen.

De naam van de muis is afgeleid van de Indiaanse held Geronimo, de militaire aanvoerder van de Apachen aan het eind van de 19e eeuw, en …Lees verder op Wikipedia

Suggesties