Boek
Nederlands

Did I mention I need you?

Estelle Maskame (auteur)

Did I mention I need you?

Doelgroep:
Vanaf 15 jaar
Eden (18, ik-figuur) brengt de zomer bij haar stiefbroer Tyler (19) in New York door, voor wie ze nog steeds een zwak heeft. Maar ze heeft al een relatie met zijn beste vriend Dean. Vanaf ca. 15 jaar.
Titel
Did I mention I need you?
Auteur
Estelle Maskame
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Uitgever
Amsterdam: Moon, 2023
336 p.
Verschijningsdatum
02-01-2023
ISBN
9789048863327 (paperback)

Besprekingen

Twee jaar na de geheime romance die Eden (18, ik-figuur) en haar stiefbroer Tyler (19) beleefden, gaat Eden met Dean, Tylers beste vriend. Tyler heeft ze ondertussen al een jaar niet gezien. Hij woont aan de andere kant van het land, in New York City, waar hij voorlichting geeft over kindermishandeling. Maar Edens gevoelens voor Tyler zijn nooit helemaal verdwenen. Als hij haar uitnodigt de zomer bij hem door te brengen, is ze vastbesloten uit te zoeken of die gevoelens wederzijds zijn. En zo ja, hoe moet dat dan met Dean? In dit tweede deel van de DIMILY-trilogie komt het verhaal langzaam op stoom. Het dilemma waar de personages mee worstelen (mag je je geliefde/beste vriend verraden?) is aan de magere kant, vooral doordat Eden weinig om Dean lijkt te geven. Ruim over de helft duikt Dean samen met een paar andere oude bekenden in New York op en wordt de spanning toch nog enigszins opgevoerd. Het doet allemaal wat gekunsteld aan, met personages die ongeloofwaardig handelen. Zie je dat…Lees verder

Over Estelle Maskame

Estelle Maskame (18 juni 1997) is de Schotse schrijfster van de driedelige boekenserie Did I mention I love you, Did I mention I need you en Did I mention I miss you. deze serie is inmiddels in tien talen vertaald en uitgebracht. Ze begon met het schrijven van deze boeken op dertienjarige leeftijd.

Biografie

Maskame groeide op in het stadje Peterhead in Schotland waar ze in 2017 nog altijd woont. Op haar zeventiende kreeg ze een contract met het uitgeversbedrijf Black & White Publishing, dat haar verhalen die eerder op Wattpad verschenen, en daar meer dan 4 miljoen keer werden gelezen, als boek uitgaf.

Bibliografie

Uitgaven in het Engels :

  • Did I mention I love you? (2015)
  • Did I mention I need you? (2015)
  • Did I mention I miss you? (2016)
  • Just don't mention it (2018)
  • Did I mention it's 10 years later? (2019)
  • Lees verder op Wikipedia