Boek
Nederlands

Loofpoels wens

Erin Hunter (auteur), Ans Van der Graaff (vertaler)
+1
Loofpoels wens
×
Loofpoels wens Loofpoels wens
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Loofpoel heeft altijd geweten dat medicijnkatten niet zijn voorbestemd om een partner te krijgen... tot ze verliefd werd op de WindClankrijger Kraaiveder. Nu is ze vastbesloten hun kittens geheim te houden. Maar om de hele DonderClan voor de gek te kunnen houden, zal ze de hulp nodig hebben van haar zus Kwiklicht... en misschien zelfs van de SterrenClan. Een los te lezen avontuur.
Onderwerp
Katten
Titel
Loofpoels wens
Auteur
Erin Hunter
Vertaler
Ans Van der Graaff
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Leafpool's wish
Uitgever
Mechelen: Baeckens, 2021
121 p.
ISBN
9789059249745 (paperback)

Over Erin Hunter

Erin Hunter is een pseudoniem dat wordt gebruikt door een schrijverscollectief bestaande uit Cherith Baldry, Kate Cary, Tui Sutherland, Gillian Philip, Inbali Iserles en Victoria Holmes als redactrice. Erin Hunter is vooral bekend van de boekenserie Warrior Cats. Andere werken die onder dit pseudoniem worden uitgegeven zijn de series Seekers, Bravelands en Survivor dogs.

Op Sutherland na, die in de Verenigde Staten woont, wonen alle schrijfsters in het Verenigd Koninkrijk. Het idee voor Warrior Cats en Seekers komt van Holmes, die de personages en verhaallijnen bedenkt. Baldry, Cary en Sutherland, die elkaar nog nooit ontmoet hebben en voornamelijk via e-mail communiceren, zijn verantwoordelijk voor het schrijven van de manuscripten. Holmes verricht redactiewerk om ervoor te zorgen dat het hele boek leest alsof het door één schrijfster geschreven is (Erin Hunter). Philip en Iserles voegden zich als laatste bij het collectief e…Lees verder op Wikipedia