Dvd
Nederlands

Het circus

Aimé Anthoni (acteur), Chris Cauwenberghs (acteur), Walter De Donder (acteur)
Onze kaboutervrienden Plop, Kwebbel Klus en Lui zijn op en top gespannen, want vandaag gaan zij naar het circus!
Onderwerp
Kabouters, Circussen
Taal
Nederlands
Uitgever
Studio 100, 2010
1 dvd-video
Speelduur
60 min.
Aantekening
Nederlands gesproken
EAN
5414233125747

Besprekingen

De kaboutervrienden, bekend van de televisieseries, verschillende speelfilms, theatertournees, stripalbums en cd's, toerden in 2009-2010 door Nederland en België met de show 'Het circus'. Kabouter Plop, Klus, Kwebbel en Lui gaan naar het Circus. Maar dan blijkt dat het circus niet doorgaat, want twee van de clowns zijn ziek geworden. De overgebleven clown Kabouter August Pipov is radeloos. Maar onze vrienden schieten hem natuurlijk te hulp en willen de twee clowns wel vervangen. Het probleem is dat ze alle vier wel mee willen doen. Daarom besluiten ze een Clownwedstrijd te organiseren. De twee die de grappigste Clownact opvoeren mogen met het Circus meedoen. De show bevat diverse (bekende) liedjes, zoals De dag goed begonnen, Het ploplied, Laat ons dansen en Sjoebidoebidabidee, en werd opgenomen op 31 oktober 2009 in de Elisabethzaal te Antwerpen. Voor kinderen vanaf circa 4 jaar.

Over Aimé Anthoni

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Frevex

Aimé Anthoni (Wilrijk, 10 april 1948) is een Belgische acteur en schrijver. Hij is vooral bekend door zijn rol als Kabouter Klus, in de kinderserie Kabouter Plop. Hij woont in Middelburg.

Theater

Soloshows in Plopsaparken

Aimé Anthoni vertolkt sinds de opening van Plopsaland De Panne zijn rol als Kabouter Klus uit de serie Kabouter Plop jaarlijks in de parken van pretparkengroep Plopsa. Hij treedt hedendaags nog steeds solo of met een medeacteur op in Plopsaland De Panne in het Proximus Theater, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Indoor Coevorden en in het verleden in Plopsa Coo. In dat laatste wordt hij sinds enkele jaren vervangen door zijn spiegelacteur uit de Waalse versie van Kabouter Plop: Lutin Plop. Veel soloshows worden samen met Aimé Anthoni geschreven en geregisseerd door Chris Corens.

Filmografie

Lees verder op Wikipedia

Suggesties