Bibliotheek IVEBICA Hemiksem-Schelle-Niel

ZOMERACTIE

Deze zomer gaat heel het land weer op zoek naar de schatten van ‘Vlieg!’. De bib te Hemiksem organiseert een heuse zoektocht. Kom tussen 2 juli en 31 augustus naar de bibliotheek en zoek mee. Je kan er een verrassingspakket én een extra prijs mee verdienen.
Rupelbib organiseert ook dit jaar een spaaractie om kinderen aan te moedigen om te lezen in de zomervakantie. Per gelezen boek krijgen ze een stempel en als de kaart vol is een verrassing. De spaarkaarten zijn geldig in alle Rupelbibs. Voor de beste lezers is er een aanmoedigingsprijs en uit alle ingeleverde kaarten wordt na afloop van de actie een gelukkige geloot.

Intergem. bibliotheek, vestiging Hemiksem en Niel

Tijdstip : tijdens de openingsuren van de bib

Toegang : gratis

voordat ze op de site verschijnen.

Verhalenparade

Elke maand nodigen onze voorlezers kinderen uit voor een gezellig voorleesuurtje in de bib. Na het voorlezen gaan we samen knutselen. Lees verder